*

L'arbre de Nadal s'omple de desitjos






















Aquest curs hem volgut muntar un arbre de nadal especial. Hem treballat de valent i ara n'estem orgullosos i feliços! ^^ Ens ha quedat preciós! Ens ha acompanyat totes les festes i l'hem gaudit moltíssim! Creiem que fa molta patxoca! Us agrada?














Cada nen ha dissenyat, construït, decorat i il·luminat una habitació!  Aquestes habitacions ben apilades s'han convertit en pisos; habitacions plenes d'objectes, però, el més important!, són habitacions on hi passen coses, on s'hi amaguen desitjos...


Sostre per a tothom!












El dret a l'habitatge és contemplat com a dret humà fonamental de segona generació, recollit entre altres a la Constitució espanyola. La matisació de tenir un habitatge digne ha estat el lema de moviments antiespeculatius a principis del segle XXI.

En ciències socials, la marginació o exclusió és una situació social de desavantatge econòmic, professional, polític o d'estatus social, produïda per la dificultat que una persona o grup té per integrar-se a alguns dels sistemes de funcionament social (integració social).


Diuen les llegendes,
Que els nens sense casa,
Tenen una cançó,
Bonica i plena d'il.lusió.....





"LA FÀBRICA DE SOMNIS" CONSTRUÏM MIRADES  #una casa"